Input interior tildeles bæredygtighedspris

Nu står det klart, at Input interior bliver den virksomhed, der modtager den allerførste udgave af Virkes Bærekraftspris. – Jeg er så stolt! Vi belønnes for vores ihærdige arbejde over lang tid – det her viser, at det er det hele værd og at tage imod denne pris er en stor anerkendelse, siger Terje Kristiansen, COO Input interior Norge.

I starten af september offentliggjorde den norske branche- og arbejdsgiverorganisation, Virke, at de i år for første gang ville uddele deres egen bæredygtighedspris. Prisen uddeles til en virksomhed, der går foran i arbejdet for en bæredygtig fremtid, og tre virksomheder var nominerede – Input interior, Ahlsell og Bergans Fritid.

Den 19. september afholdte Virke så deres årlige handelskonference, og her deltog flere velkendte ansigter, heriblandt Norges statsminister Jonas Gahr Støre, Norges erhvervsminister Cecilie Myrseth og INGKAs bestyrelsesformand, Lars-Johan Jarnheimer.

– ”Vejvalg for Fremtiden” var temaet for dagen. Det var meget inspirerende at få indsigt i hvordan andre dele af erhvervslivet arbejder i deres respektive virksomheder, fortæller Terje Kristiansen, COO på Input interior Norway.

Da dagen nærmede sig sin afslutning, skulle Virke uddele Bærekraftsprisen. Her trak Input interior det længste strå og blev dermed den første virksomhed til at modtage prisen.

– Jeg er så stolt! Vi belønnes for vores ihærdige arbejde over lang tid – det her viser, at det er det hele værd, og at modtage denne pris er en stor anerkendelse, siger Terje Kristiansen og fortsætter:

– Først og fremmest er det en anerkendelse, der motiverer og inspirerer alle vores medarbejdere. Vi håber også, at vi samtidig kan inspirere vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere til at følge med på den fortsatte rejse.

 

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen