B.A.R.
I restaurant B.A.R. kommer hverdagsnyderne, der trives i et bekvemt og moderne miljø. Her ligger fokus på atmosfæren, som emmer af Stockholm og storbyliv.
B.A.R., Blasieholmens Akvarium & Restaurang, er den tredje restaurant i Michelin-kokkene Henrik Norström, Peter Johansson og Daniel Fricks regi. Her bydes hverdagsnyderen indenfor i et afslappet miljø, der fører tankerne hen på ukomplicerede middage hjemme i køkkenet hos gode venner.
– Vi vil tage vores gennemprøvede metode med lokalproducerede råvarer, tilsætte visse importerede specialiteter og lave det til et helt nyt koncept, forklarer Henrik Norström.
Grænseløs gastronomi
På B.A.R. udviskes grænserne mellem køkken og spisesal, og gæsterne er velkomne til selv at udpege deres favoritter fra akvariet eller ismontren. Gæsterne vælger hvad de vil spise, i hvilken rækkefølge og hvordan det skal tilberedes. B.A.R. er et tidløst miljø og en central oase for stockholmere, der leder efter oplevelser og gastronomi.
Koncept Stockholm står bag interiøret og Input interior har indkøbt, samordnet og leveret indretningen.